Helmikuun klubilla Rane & Co. sekä Puureki

Komitea-klubien kevään 2018 ohjelma on nyt viimeistä esiintyjää myöten varmistunut. PÄIVITYS: Välittömästi lopullisen ohjelman julkistamisen jälkeen euroSIDious perui keikkansa. Samalle päivälle osui Trash & Underground Film Festival, jolle mies euroSIDiouksen takana, Seppo Säämäki, osallistuu lyhytelokuvan ohjaajan muodossa. Etsimme maaliskuun klubille korvaajaa kuumeisesti. PÄIVITYS 2: Maaliskuun toiseksi esiintyjäksi tuli Mikko Kuusto.

Seuraavalla Komitea-klubilla 17. helmikuuta esiintyvät juuribluesyhtye Rane & Co, jotka kävivät tänä viikonloppuna studiossa sekä Puureki, joka ei-akustisessa olomuodossaan tunnetaan nimellä Kivireki.

Kummaltakin yhtyeeltä on odotettavissa myös julkaisuja kauttamme lähiaikoina. Pysy taajuuksilla. Ohessa kuvia Puureen iloisen reippaista akustisista treeneistä.