Komitea heittäytyi radioaalloille

Outolan juontajapari apureineen

Jos asut Turun talousalueella, virittäydypä keskiviikkoisin kello 21 Radio Robin Hoodin taajuudelle 91,5 Mhz kuuntelemaan Outolaa, uutta marginaalimusiikin erikoisohjelmaa. Juontajaparivaljakosta saatat bongata Komitea-yhteyksistäkin tutun naaman.

Outolassa soitetaan musiikkia, jota perusradiokanavilla et kuule. Esittelemme myös paikallisia artisteja sekä populaarimusiikkihistorian ulkopuolisia.

Outolan nettisaitilla voit selailla lähetettyjen ohjelmien biisilistoja ja kuunnella Marsin nettipäiväkirjat -jatkosarjan jaksoja. (Kyllä, kyseessä on sama tarina, joka alkoi ilmestyä alun perin blogina näillä samoilla internet-taajuuksilla lähes vuosikymmen sitten.)

Anna äkkiväärän kränkytyksen vetää sinut syövereihinsä!

KategoriatYleinen