Vappusinglet Multimediakonsulteilta ja Kumikäeltä

Vuosituhannen alun toimistotyöväenluokan äänitorvi Multimediakonsultit on viimein saanut neljännen pitkäsoittonsa tahkottua kalkkiviivoille. Levyn tarkkaa julkaisupäivää mietitään vielä, mutta sitä odotellessa yhtye silpaisee albumilta ilmoille kolmannen singlen, Kun tietokone ei toimi.

Multimediakonsultit – Kun tietokone ei toimi

Kappaleessa muistellaan niitä melankolisia hetkiä, kun tuo uskollinen ja rakastettu kumppanimme – tietokone – ei ole ollut tukenamme elon vuorovesissä. Lue lisää Kun tietokone ei toimi -biisistä Multimediakonsulttien saitilla.

Kumikäki – Jabsonik Remixes

Vappua juhlistaa myös Kumikäki parilla remiksauksella Le Bob -pitkäsoitoltaan. Uudelleen soundeja sekoitteli DJ Jabsonik, ja toisella biiseistä vieraili myös Rane & Co. -yhtyeen laulajakitaristi Rane Salo.

Kumpikin single on saatavilla tavanomaisissa paikoissa – Bandcampissa, Spotifyssa, YouTubessa, Tidalissa, Apple Musicissa ja muissa.

KategoriatYleinen