Albumit Multimediakonsulteilta ja Kivireeltä; Akim Color heitti kehään tiukkaa afrorytmiä

Kiireinen loppuvuosi Komiteassa. Erinäisistä logistisista syistä Kivireen ensimmäisen täysipitkän plätyn julkaisu venyi tänne asti (sen piti alun perin tulla jo keväällä). Samoin Multimediakonsulttien neljäs pitkäsoitto puski sinnikkäästi läpi jokaisen asetetun deadlinen (ensimmäinen oli marraskuussa 2019).

Lopulta levyt tulivat ulos lähes samaan aikaan. Mutta täällä ne nyt ovat! Löytyvät kaikista digirööreistä. Sekä tästä alta (eli Bandcampista):

Tätä kirjoitettaessa Kivireen plätty on jo ehditty arvioidakin Desibeli.netissä. Reaktioita Multimediakonsulttien pitkään hautuneeseen neloslevyyn odotellaan vielä.

Ethän myöskään missannut Akim Colorin sinkkulohkaisua tulevalta albumiltaan? Jos, korjaapa asia heti alla. Biisissä ylistetään perheen kanssa illan istumista vahvalla afrikkalaisella tatsilla. Biisi onkin äänitetty kokonaisuudessaa Beninissä.

KategoriatYleinen